Wanden en plafonds

Glad en vlak afwerken van wanden en plafonds

Wanden en plafonds

Het glad en vlak afwerken van wanden en plafonds zorgt voor een moderne afwerking van ieder interieur. Alle oneffenheden worden weggewerkt voor een stak en glad resultaat. Na het afwerken van wanden en plafonds bent u klaar om de laatste afwerkingen aan te brengen. Denk hierbij aan het sausen van de wanden en plafonds in ieder gewenste kleur, sierpleisterwerk of behang.

Wanden

De muren worden bewerkt met een laagje gips zodat alle oneffenheden opgevuld worden. Omdat het zonder ervaring niet makkelijk is om een muur helemaal glad te krijgen kunt u dit het beste laten doen door een ervaren stukadoor. Stukadoorsbedrijf DWS beschikt over ruimte ervaring op het gebied van glad en strak afwerken van muren. Zowel voor bestaande woningen in het kader van renovatieprojecten, of bij nieuwbouw woningen waarbij de muren niet glad genoeg zijn om deze direct van latex te voorzien. De muren van latex voorzien gaat sneller en mooier met airless spuitwerk, dan met een roller.

Plafonds

Plafonds in uw woning of bedrijf die gestuct moeten worden? Stukadoorsbedrijf DWS helpt u graag met het egaliseren van het plafond door er een dun laagje gips op aan te brengen. Dit kan op allerlei verschillende ondergronden zoals verlaagd gipsplatenplafond, oude schuurwerkplafonds en ook worden spackplafonds met een V-naad volledig vlak en strak gemaakt. Nadat de plafonds uitgehard zijn is net als op de muren mogelijk om deze zelf te voorzien van latex met een roller, maar voor het mooiste resultaat kiest voor voor airless spuitwerk. Dit geeft het mooiste resultaat in het kortste tijdbestek. Nadat de werkzaamheden afgerond zijn ruimen we alles netjes op en laten we de locatie netjes achter.

Contactgegevens

Adres
Stukadoorsbedrijf DWS
Zwanenbloem 12
6665 HS Driel
Telefoon
06 12 43 65 35

NOA Afbouwgarantie

DWS Stukadoorsbedrijf is aangesloten bij
NOA Afbouwgarantie.

DWS Stukadoor aangesloten bij NOA afbouwgarantie

DWS STUC EN SIERPLEISTERWERK

Komt afspraken na, werkt netjes en levert opgeruimd op